Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Rodinný dům Rousínov

3 300 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v Rousínově s prostornou zahradou a vjezdem na pozemek, pouhých 13 km východně od Brna.
Polořadový ze 2/3 podsklepený rodinný dům se sedlovou střechou o zastavěné ploše 130 m, s pozemkem o výměře 1102 m. Součástí domu je dlážděný dvůr 70 m, dále dílna, zděná stavba s jednou místností a chlévem a zděná podsklepená garáž.
Vstup do domu je přes verandu na kterou navazuje chodba, z chodby vedou dveře do koupelny, samostatné toalety, kuchyně cca 18 m se spížkou a pokoje cca 18 m, který vede do dalšího pokoje cca 19 m, který je průchozí do posledního pokoje cca 20 m a tento je opět průchozí do kuchyně.
Dům je postaven z pálených cihel na kamenných základech. Okna dřevěná kastlová, na oknech do ulice jsou venkovní žaluzie. Dům je napojen na veřejný vodovod, (na pozemku je i vlastní studna), kanalizace pouze dešťová, splašková voda je jímána do septiku. Splašková kanalizace je cca 5 m od pozemku, ale dům ještě nebyl napojen. Vytápění zajištuje ústřední vytápění zdrojem tepla je plynový kotel a kotel na tuhá paliva (v kuchyni jsou ještě umístěna krbová kamna). Teplá voda je zajišťována plynovým ohřívačem Quadriga asi 120l.
Podlahy v pokojích jsou z dřevěných desek, kuchyně plovoucí podlaha a dlažba, chodba plovoucí podlaha, veranda, koupena a toaleta dlažba.
V roce 1994 v domě proběhla výměna elektrických rozvodů (měděné kabely) a rozvodů vody (kovové pozinkované trubky) a kanalizace.
Rousínov je město s kompletní občanskou vybaveností.

Základní údaje

Evidenční čísloZRS2022
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena3 300 000
Měna
Poznámka k ceně+ provize

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSlavíkovice, Rousínov, Vyškov
AdresaRousínov, Slavíkovice
GPS latitude49.19593081
GPS longitude16.87131329

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
VybaveníGaráž, Sklep

Plochy

Užitná224 m2
Podlahová130 m2

Podlaží, počty místností

Počet pokojů3

Kontaktujte makléře

Lucie Srnová

Nemovitost je prodána/pronajata, vyberte si z níže uvedených podobných nemovitostí. Nebo kontaktujte makléře.

Podobné nemovitosti